fb

Η FORLABELS συνάντησε τους φίλους και συνεργάτες της στην έκθεση SYSKEVASIA 2018

Η FORLABELS είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους φίλους, τους συνεργάτες της, τους πελάτες της και όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχοντας στη 16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics SYSKEVASIA 2018,  που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metropolitan Expo.

Οι άνθρωποι της FORLABELS θέλουν να ευχαριστήσουν το μεγάλο αριθμό επισκεπτών (υφιστάμενους & νέους πελάτες & συνεργάτες ) που βρέθηκαν στο περίπτερο της εταιρίας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Μέσα από τις συζητήσεις και την ανταλλαγή απόψεων, έγινε φανερό ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες αποδίδουν πλέον στη συσκευασία τη σημασία που της αξίζει θεωρώντας ότι μπορεί να γίνει ένα εργαλείο μάρκετινγκ που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους, εκφράζοντας συγχρόνως τις αξίες τους και τη διαφορετικότητά τους.

Στη FORLABELS είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αφού η φιλοσοφία της εταιρίας, που εκφράζεται με τον όρο Forlabelism, είναι να εμπνέει τους πελάτες και τους συνεργάτες της να βλέπουν τη συσκευασία με μια εντελώς νέα προσέγγιση.

Για να υποστηρίξει τη φιλοσοφία αυτή στην πράξη, η FORLABELS έχει ολοκληρώσει μια σειρά σημαντικών επενδύσεων σε μηχανολογικό εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να προτείνει εντελώς νέες και καινοτόμες εφαρμογές συσκευασίας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή των πελατών της, αλλά και την καλύτερη προώθηση των ελληνικών προϊόντων τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά.