fb

Mένουμε μαζί, ολόκληρο το καλοκαίρι!

Δράστε … πριν από-δράσετε για να μην διακόψει τίποτα τις Διακοπές σας! Προγραμματίστε τις παραγγελίες σας ως 30 Ιουνίου 2022.

Η forlabels μένει ανοιχτή κάθε καλοκαίρι , ανελλιπώς εδώ και 36 χρόνια. Οι άνθρωποι μας ξεκουράζονται τμηματικά και περιοδικά για να εξασφαλίζουμε με συνέπεια την απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών σας και κατά την θερινή περίοδο.

Η χρονιά που διανύουμε είναι άλλη μια γεμάτη προκλήσεις, σημαντική ρευστότητα στην προμήθεια ‘Α υλών, διαρκείς αναπροσαρμογές σε κόστη, χρόνους άφιξης  και συνθήκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οφείλουμε λοιπόν, όλοι να είμαστε περισσότερο συνεπείς και υπεύθυνοι προγραμματίζοντας έγκαιρα τις ανάγκες μας.

Προνοείστε και τοποθετήστε μαζί μας φέτος το καλοκαίρι, έγκαιρα τις παραγγελίες σας ως 30 Ιουνίου 2022. Εκτιμήστε με ευρύ χρονικό ορίζοντα, τουλάχιστον τριμήνου, τις προσεχείς σας ανάγκες. Σχεδιάστε το σύνολο των ζητήσεων σας, ιδανικά ως και τον Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την ομάδα πωλήσεων και customer service της forlabels.

Οφείλουμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους συνεργάτες μας και να εξασφαλίζουμε ξέγνοιαστες και ξεκούραστες καλοκαιρινές διακοπές για όλους και σαφώς μια ομαλότερη επάνοδο.

Καλό Καλοκαίρι !