fb

Η FORLABELS υποστηρικτής των επιστημονικών συνέδριων των διεθνών οργανισμών Iarigai και IC, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Θέλουμε να είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές των σημαντικών εκδηλώσεων που αφορούν τις γραφικές τέχνες. Σκοπός μας να στηρίζουμε διαρκώς, διεθνείς πρωτοβουλίες έρευνας και εκπαίδευσης, ειδικά του κλάδου μας.

Αυτή την φορά, ήμασταν χορηγοί, του 47ου ετήσιου συνέδριου του Iarigai (the International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries)  με τίτλο «Εκτύπωση στην ψηφιακή εποχή» και του 52ου συνέδριου του IC (International Circle of Educational Institutes of Graphic–Media Technology and Management) με τίτλο «Εκπαιδευτική εκπαίδευση – Προκλήσεις σε έναν αχαρτογράφητο κόσμο», τα οποία πραγματοποιήθηκαν παράλληλα στο διάστημα 19-24 Σεπτεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην Πανεπιστημιούπολη του Άλσους Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο αυτών, περισσότεροι από 100 επισκέπτες /σύνεδροι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της forlabels στο Σχηματάρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Προφέραμε σε όλους, τα αυτοκόλλητα των συνεδρίων και ετοιμάσαμε τσάντες γεμάτες παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα (ούζο, μέλι, λάδι πατέ  ελιάς, ελιές κα). Τέλος, διαθέσαμε το απαραίτητο αντισηπτικό και δια-δραστικά αυτοκόλλητα με μηνύματα προστασίας και αντιμετώπισης του covid-19. Μια έμπρακτη κίνηση να δηλώσουμε ευτυχείς που η ζωή και ο κλάδος μας ξαναβρίσκουν ένα πιο κανονικό ρυθμό και η πανδημία μας επιτρέπει, πάντοτε με προσοχή και ασφάλεια, να συναναστρεφόμαστε ξανά δια ζώσης.

Συγχαίρουμε και αναδεικνύουμε τους διοργανωτές την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών – HELGRAMED, το Ερευνητικό Εργαστήριο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – GRAPHMEDLAB και την ψυχή τους τον Δρ. Αναστάσιο Πολίτη. (Καθηγητής Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής)

Στοχεύουμε, να καθιερώσουμε παρόμοιες ενέργειες, στις ερχόμενες ετήσιες συναντήσεις και να  βρισκόμαστε διαρκώς με δυναμικό τρόπο στο πλευρό της έρευνας και προόδου των Γραφικών Τεχνών.