fb

Η forlabels συμμετέχει στην FOOD EXPO 2022

_ Forlabels Save the Date! Foodexpo 2022, We participate!
It’s a physical “comeback” _

Έπειτα από τουλάχιστον δυο χρόνια εσωστρέφειας, λόγω Covid-19, έφτασε η ώρα να συναντηθούμε ξανά δια ζώσης. Η forlabels συμμετέχει, στην FOOD EXPO την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, μια από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά, στις 12-14 Μαρτίου 2022 στην δυναμική φυσική επιστροφή της FOOD EXPO στο Metropolitan Expo, στο περίπτερο μας HΑLL 2 B 25.2 σε Covid Free συνθήκες.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε ώστε να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα μας, να συνδέουμε ανθρώπους με εμπειρίες εκτύπωσης και συσκευασίας που αξίζει να τις ζουν. Σκοπός μας να σας προτείνουμε καινοτόμες λύσεις εφαρμογών συσκευασίας, σε Self-adhesive labels, Shrink sleeves & Flexible Packaging, οι οποίες βοηθούν να προβάλλονται οι αξίες και η διαφορετικότητα των ιδεών και των προϊόντων σας.

Φέτος σας δίνουμε ραντεβού στο «Νησί των ΕΛΛΑ-ΔΙΚΩΝ μας» καθώς ως μέλη αυτής της πρωτοβουλίας ελληνικών επιχειρήσεων με έδρα παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, συμπράττουμε δημιουργώντας μια μπλέ περιοχή που υπογραμμίζει και αναδεικνύει την δύναμη του να ενεργούμε όλοι μαζί.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3BIUcT9