fb

Η FORLABELS χορηγός και φέτος στις Ημέρες Συσκευασίας και Ετικέτας «Pack & Label Days 2018»

H FORLABELS συμμετέχει και φέτος στηρίζοντας ως χορηγός τις Ημέρες Συσκευασίας και Ετικέτας «Pack & Label Days 2018» που διοργανώνει το περιοδικό AllPackHellas στις 11-12 Μαΐου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης στη ΔΕΘ – Θεσσαλονίκη.
Οι εκδηλώσεις αφορούν σε ένα διήμερο δράσης αφιερωμένο αποκλειστικά στη συσκευασία, την ετικέτα, την προβολή και προώθηση προϊόντων και στοχεύει στην ουσιαστική δικτύωση όλων εκείνων οι οποίοι εμπλέκονται σε όλες τις πτυχές της συσκευασίας.
Το διήμερο θα πλαισιώνεται από ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, που θα χαρακτηρίζεται από παρουσιάσεις, επιδείξεις, συζητήσεις, εργαστήρια και διαλέξεις.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες, τις εφαρμογές του μέλλοντος και τις τελευταίες εξελίξεις στη συσκευασία γενικότερα, και ειδικότερα στην ετικέτα, την εύκαμπτη συσκευασία, τις εφαρμογές χαρτονιού και τις 3d εκτυπώσεις.
Συμμετέχοντας με ιδιαίτερη χαρά στις εκδηλώσεις, θα είμαστε ευτυχείς να συναντήσουμε τους φίλους και συνεργάτες στο stand της FORLABELS και να τα πούμε από κοντά.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.packandlabeldays.com.