fb

Η FORLABELS συνεργάτης του Umami Festival Thessaly ’19

H FORLABELS βρίσκεται για μια ακόμα φορά κοντά σε μια σημαντική εκδήλωση, συμμετέχοντας ως συνεργάτης στο Umami Festival Thessaly ’19 στο Divani Pallas στη Λάρισα στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για το πρώτο premium φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας, που διοργανώνει η TU Events  και προβάλλει τον ελληνικό οίνο και τους σημαντικούς Έλληνες οινοπαραγωγούς ταυτόχρονα με ιδιαίτερα προϊόντα και επιλεγμένους παραγωγούς γαστρονομικών προϊόντων.

Βασικός στόχος της TU Events είναι να δημιουργεί συνεχώς τις προϋποθέσεις για νέες εμπορικές συνεργασίες μεταξύ των παραγωγών, των δικτύων διανομής αλλά και των συνεργατών της, μέσα από το Umami Festival.

Η FORLABELS με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα προϊόντα οίνου, αποστάγματα και προϊόντα γαστρονομίας, προσφέρει μια σειρά από boost your brands λύσεις και εφαρμογές συσκευασίας, ειδικά σχεδιασμένες για premium προϊόντα, ώστε να έχουν την προβολή και την προώθηση που τους αξίζει.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ οι συνεργάτες της FORLABELS θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες καινοτόμες ιδέες για το πώς πως η ετικέτα και η συσκευασία μπορεί να γίνει σημαντικό εργαλείο marketing.

Περισσότερες πληροφορίες