fb

Ανοίγουμε Αγκαλιά

Η forlabels ως ενεργό μέλος της πρωτοβουλίας ελληνικών επιχειρήσεων ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχει στο πρόγραμμα εταιρικής ευαισθησίας & ευθύνης «Ανοίγουμε Αγκαλιά» του ΟPEN TV.

Η συλλογική αυτή δράση αποτελεί μια σπουδαία σύμπραξη του OPEN TV με την ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ την Εθελοντική Οργάνωση Humanity Greece και τον Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300 η οποία θα ενισχύσει 500 νοικοκυριά του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» δήμων όλης της χώρας.

Προσφέρονται 500 πακέτα με ελληνικά προϊόντα (τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και είδη περιποίησης) από 19 εταιρείες μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι & για το σπίτι.

Τα προϊόντα φέρουν το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας και θα διανεμηθούν με επισκέψεις από τα πρόσωπα και τους εργαζομένους του ΟPEN TV στα αντίστοιχα νοικοκυριά.

Η forlabels προσφέρει συσκευασία αφράτων ελληνικών μουστοκούλουρων της εταιρείας ΒΙΟΛΑΝΤΑ.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ανοίγουμε όλοι μαζί την αγκαλιά μας ο ένας στον άλλον. Υποστηρίζουμε με μικρές πράξεις μεγάλης αξίας εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η συμμετοχή μας σε πράξεις, ενίσχυσης, φροντίδας και αλληλεγγύης είναι θεμέλιο για την δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλους.