Ετικέτες οίνου «Αναγεννησιακό»

Αυτοκόλλητες ετικέτες οίνου "Αναγεννησιακό"
Αυτοκόλλητες ετικέτες οίνου "Αναγεννησιακό"
Αυτοκόλλητες ετικέτες οίνου "Αναγεννησιακό"
Αυτοκόλλητες ετικέτες οίνου "Αναγεννησιακό"

Προϊόν:
Ετικέτες οίνου «Αναγεννησιακό»

Εταιρία:
FORLABELS  Α.Ε.

Είδος:
Αυτοκόλλητη ετικέτα

Υλικό:
velmart premium

Σχεδιασμός:
Δημιουργικό γραφείο Αντωνίας Σκαράκη

F/Μ:
Project Mosaic

Ζητούμενο:

Η FORLABLS θέλοντας να προβάλει τις δυνατότητες της καινοτόμας τεχνικής MOSAIC που στόχο έχει να δημιουργεί μοναδικές εικαστικές απεικονίσεις, εκτύπωσε με την τεχνική αυτή μια σειρά διαφορετικών ετικετών οίνου, βασισμένη σε ένα μόνο έργο τέχνης.

Πρόκειται για έναν πίνακα της αναγέννησης που κοσμεί την ετικέτα του κρασιού.

Με την τεχνική αυτή, εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του πίνακα ανά φιάλη, μπόρεσε να δημιουργήσει ξεχωριστές one-of-a-kind ετικέτες, αφού κάθε κομμάτι μεγεθύνεται και μετατρέπεται σε μια ξεχωριστή εικαστική σύνθεση που όμως «θυμίζει» την αρχική.

Όπως ο καλλιτέχνης δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια που κάνει το έργο του μοναδικό, ο σχεδιαστής «αναγέννησε» αυτόν τον πίνακα αποδομώντας τον και δημιουργώντας πολλαπλά μοναδικά έργα τέχνης μέσα από αυτόν.

Αποτέλεσμα:

Με αυτό τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία στους πελάτες της εταιρίας να γνωρίσουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της τεχνικής MOSAIC σύμφωνα με την οποία ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει κάτι πραγματικά μοναδικό. Μια νέα και μοναδική συσκευασία που δεν είναι ίδια με μια άλλη και που ανανεώνει συνεχώς το ενδιαφέρον του για το προϊόν.

Παράλληλα η εταιρία πρόβαλε και τη φιλοσοφία FacePack στην οποία εντάσσει την τεχνική Mosaic και που θέλει τη συσκευασία να γίνεται ένας τόπος συνάντησης του προϊόντος του παραγωγού και του καταναλωτή.