fb

Εκτύπωση ετικετών υψηλής ποιότητας σε μικρές ποσότητες για δειγματισμό, έρευνα, συμμετοχή σε εκθέσεις

Είστε παραγωγός και σκέφτεστε να συσκευάσετε, για παράδειγμα,  το λάδι  ή το μέλι σας ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τυποποιώντας παραδοσιακά προϊόντα;

Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε  είναι οι ελάχιστες ποσότητες ετικετών που συνήθως απαιτούνται και επιβαρύνουν σημαντικά τα έξοδά σας, στερώντας σας τη δυνατότητα να ξεκινήσετε με μικρά διερευνητικά βήματα.

Η ποσότητα αυτή πολλές φορές αποδεικνύεται μεγαλύτερη των αρχικών πωλήσεων. Αλλά και το προϊόν σας μπορεί να μην έχει την αναμενόμενη αποδοχή,  με αποτέλεσμα να προκύπτει η ανάγκη του επανασχεδιασμού του.

Έτσι οι ετικέτες που είχαν παραχθεί, τελικά μπορεί να μη χρησιμοποιηθούν ή να αντιπροσωπεύουν μια δαπάνη μεγαλύτερη από αυτή που θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί.

Για να θεωρείται εξασφαλισμένη η επιτυχία και οι πωλήσεις ενός νέου προϊόντος  απαιτείται να έχει γίνει από πριν ο σωστός προγραμματισμός, να έχει σχεδιαστεί  σωστά και να έχει προηγηθεί η κατάλληλη έρευνα αγοράς.

Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα ιδανικά, ακόμα κι αν έχουν γίνει όλα τέλεια. Οι ιδανικές συνθήκες δεν προϋπάρχουν, αλλά χτίζονται σιγά σιγά. Το να μπει κάποιος στην αγορά με μικρά διερευνητικά βήματα είναι μάλλον αναγκαίο. Για ποιο λόγο λοιπόν να αναγκαστεί να παραγγείλει ετικέτες σε ποσότητες που μπορεί να μη χρησιμοποιήσει ποτέ;

Τώρα το πρόβλημα αυτό έχει απαντηθεί και λυθεί. Η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα για υψηλής ποιότητας εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολό ή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας, σε όποια ποσότητα επιθυμούμε, ακόμα και αν πρόκειται για μία ετικέτα.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε μια εταιρία ή σε ένα νέο παραγωγό να εκτυπώσει μόνο την ποσότητα που ανταποκρίνεται στην αντίστοιχη ποσότητα προϊόντων που θέλει να συσκευάσει, είτε για δειγματισμό, είτε για τη συμμετοχή σε μια έκθεση, σε μια έρευνα, είτε για μια πιλοτική τοποθέτηση σε κάποια σημεία πώλησης.

Ειδικά για τις εκθέσεις και το δειγματισμό, ο παραγωγός αποφεύγει να δημιουργεί εικονικά προϊόντα με πρόχειρα mock up, αποτέλεσμα χαρτοκοπτικής, που αντί να προβάλλουν, προσβάλλουν το προϊόν. Γιατί μπορεί πλέον να έχει πραγματικό προϊόν και να διεκδικήσει με πραγματικές συνθήκες αγοράς όλες τις πιθανότητες για την επιτυχία, χωρίς ρίσκο και χωρίς μεγάλες δαπάνες.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε πολύ μικρούς παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων που συσκευάζουν πολλούς κωδικούς σε μικρές ποσότητες να αποφεύγουν τις πρόχειρες εκτυπώσεις σε οικιακούς εκτυπωτές laser που δεν προσθέτουν αξία στα προϊόντα τους, αφού μπορούν πλέον  να έχουν επαγγελματικές εκτυπώσεις, υψηλής ποιότητας, στις ποσότητες ακριβώς που χρειάζονται.

Η Forlabels διαθέτει εξοπλισμό υψηλού επιπέδου  και μεγάλη τεχνογνωσία σε εκτυπώσεις  για μεγάλους και μικρούς πελάτες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Με δεδομένη μάλιστα τη φιλοσοφία της να στηρίζει τους μικρούς πελάτες στο ξεκίνημά τους, αλλά και τους μικρούς κωδικούς των μεγάλων εταιριών, οι συνεργάτες της και τα στελέχη της, κάνουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά για να βρεθούν κοντά σε κάθε νέο παραγωγό για να τον βοηθήσουν και να τον ενημερώσουν για την εκτύπωση των ετικετών του με τη σωστή ποιότητα, τα σωστά υλικά και για τις ποσότητες που ακριβώς χρειάζεται.