fb

Η FORLABELS στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών GRAPHICARTS, στα Ιωάννινα

Η FORLABELS συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών, GRAPHIC ARTS που γίνεται στα Ιωάννινα,στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από 1έως 8 Ιουλίου με θέμα τις εξελίξεις και το μέλλον της Τυπογραφίας, των Εκτυπώσεων και της Συσκευασίας.

Την Τρίτη, 3 Ιουλίου, ο Αυγερινός Χατζηχρυσός, Εμπορικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της FORLABELS θα μιλήσει με θέμα:  Η συσκευασία ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Face Pack».

Στην ομιλία του θα αναπτύξει τη φιλοσοφία Face Pack της FORLABELS σύμφωνα με την οποία η συσκευασία «χτίζει» μια προσωπική σχέση ανάμεσα στο προϊόν και τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον καταναλωτή, ο οποίος μπορεί να ανακαλύψει στοιχεία του εαυτού του πάνω στη συσκευασία. Είναι μια επικοινωνία προσωπικής «δικτύωσης» ανάμεσα στον καταναλωτή και το προϊόν.

Το συνέδριο διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED)και τοΣωματείο ΕπαγελματιώνΜεταξοτυπών Ελλάδας (ΣΕΜΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του Συνεδρίου: www.graphicarts-ioannina2018.gr