fb

Η forlabels συμμετέχει στην Syskevasia ‘22

Save the date! Επισκεφθείτε την forlabels στην Syskevasia ’22 με FL.LA.SH ιδέες συσκευασίας.

FL.LA.SH είναι η forlabels προσέγγιση για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε εφαρμογές συσκευασίας καινοτόμων προϊόντων.

Η forlabels συμμετέχει στην Syskevasia ‘22, την μεγαλύτερη έκθεση εφαρμογών Συσκευασίας και προηγμένης τεχνολογίας,  Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στο MetropolitanExpo,  Αίθουσα  Hall 2, Αρ. Περιπτέρου  Ε3

Φέτος, με κεντρικό άξονα το όραμα μας, να συνδέουμε ανθρώπους με εμπειρίες εκτύπωσης και συσκευασίας που αξίζει να τις ζουν, σας προσκαλούμε για να σας παρουσιάσουμε FL.LA.SH εφαρμογές και λύσεις, στους τομείς: 𝗦𝗲𝗹𝗳-𝗮𝗱𝗵𝗲𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗹𝗮𝗯𝗲𝗹𝘀, 𝗦𝗵𝗿𝗶𝗻𝗸 𝘀𝗹𝗲𝗲𝘃𝗲𝘀 & 𝗙𝗹𝗲𝘅𝗶𝗯𝗹𝗲 𝗣𝗮𝗰𝗸𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴.

Σκοπός μας είναι με την επίσκεψή σας :

  • Να σας συστήσουμε το forflex μια forlabels εμπειρία στο flexible packaging, η οποία επιτρέπει μέγιστη ευελιξία στις πολύ μικρές στις μικρές και μεσαίες ποσότητες.
  • Να γνωρίσετε «πράσινες» δυνατότητες συσκευασίας, βασισμένες στην βιώσιμη ανάπτυξη, από την κατηγορία του sustainable packaging.
  • Να ενημερωθείτε για καινοτόμους τρόπους boost your brand, με εργαλεία τους καταλόγους silver ink effects, metallic color effects, touch the feeling effects, οι οποίοι προσθέτουν αξία και σημεία διαφοροποίησης στο packaging των προϊόντων σας.