fb

Ο καιρός πλησιάζει. Προετοιμαζόμαστε για την έκθεση SYSKEVASIA 2018, 12-15 Οκτωβρίου, στο Athens Metropolitan Expo.

Η FORLABELS, δίνει ένα ακόμα ραντεβού με τους φίλους, τους συνεργάτες της, τους πελάτες της και όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχοντας στη 16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics SYSKEVASIA 2018  που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo από 12 έως 15 Οκτωβρίου 2018.

Οι άνθρωποι της FORLABELS θα σας περιμένουν στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς στο χώρο της συσκευασίας, στο περίπτερο C18-D17 (Αίθουσα 2), να μιλήσουν μαζί σας και να σας αναπτύξουν τον τρόπο με τον οποίο η συσκευασία  μπορεί να γίνει ένα εργαλείο μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, εκφράζοντας συγχρόνως τις αξίες σας και τη διαφορετικότητά σας.

Επίσης θα σας παρουσιάσουν τη φιλοσοφία Forlabelism που αφορά σε μια σειρά από κανόνες, αρχές και αξίες που διέπουν τη συνεργασία της FORLABELS με τους πελάτες της με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά σημαντικών επενδύσεων σε μηχανολογικό εξοπλισμό, η FORLABELS έχει τη δυνατότητα να σας παρουσιάσει εντελώς νέες και καινοτόμες εφαρμογές με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και την καλύτερη προώθηση των ελληνικών προϊόντων τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης που φέτος θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, αφού συμπληρώνει τα 30 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες για το αύριο της συσκευασίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.syskevasia-expo.gr