fb

Η FORLABELS συμμετέχει στην 8η έκθεση PACK AND LABEL DAYS 2019

Σάββατο 30 Νοεμβρίου –  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο HELEXPO, Μαρούσι

Η FORLABELS συμμετέχει ως χορηγός στην 8η έκθεση Pack & Label Days 2019 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή  1 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο  HELEXPO στο Μαρούσι.

Πρόκειται για την ετήσια και μεγαλύτερη συνάντηση στην Ελλάδα για την ετικέτα και την πολυτελή συσκευασία που διοργανώνει από το 2010 το περιοδικό Allpack.
Ένα διήμερο δράσης αφιερωμένο αποκλειστικά στη συσκευασία, την ετικέτα, την προβολή και το προωθητικό υλικό, πλαισιωμένο από ένα πλήρες πρόγραμμα  με πάνελ συζητήσεων, εργαστήρια, παρουσιάσεις και παράλληλες εκδηλώσεις.

Οι επισκέπτες, επαγγελματίες του κλάδου, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες, τις εφαρμογές του μέλλοντος και τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά συσκευασίας, ετικέτας, της εύκαμπτης συσκευασίας, τις εφαρμογές χαρτονιού, το 3d printing.

Οι άνθρωποι της FORLABELS σας περιμένουν στο περίπτερο Νο. 52 να συζητήσουν μαζί σας για τις καινοτόμες εφαρμογές και λύσεις που προσφέρουν και που μπορούν να μετατρέψουν την ετικέτα και τη συσκευασία σε ένα αποτελεσματικό εργαλείο marketing.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: www.packandlabeldays.com

Κατεβάστε την πρόσκληση σας από ΕΔΩ.

Η FORLABELS συμμετέχει στην 8η έκθεση PACK AND LABEL DAYS 2019