fb

Η FORLABELS επέστρεψε με εξαιρετικές εντυπώσεις από την έκθεση FRUITLOGISTICA 2017.

H ομάδα της FORLABELS επέστρεψε από την  έκθεση FRUIT LOGISTICA 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις από τη συμμετοχή της σε αυτή.

Ήταν το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο νωπών αγροτικών προϊόντων, φρούτων και λαχανικών με 2.800 περίπου εκθέτες από όλο τον κόσμο, αλλά και με αριθμό επισκεπτών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Στην έκθεση, οι άνθρωποι της FORLABELS, σε συνεργασία με την εταιρία HADRAN, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με φίλους, συνεργάτες και παραγωγούς από όλη την Ευρώπη για το μέλλον της συσκευασίας στον κλάδο τους.

Παράλληλα παρουσίασαν τα συστήματα επικόλλησης HADRAN τα οποία υποστηρίζουν την επικόλληση ετικετών σε καρπούς που βρίσκονται σε διάταξη (θήκες, χαρτοκιβώτια) αλλά και online επικόλληση σε καλιμπραδόρο, καθώς επίσης και χειροκίνητους εφαρμοστές (πιστόλια μπαταρίας, επαναφορτιζόμενα.)

Η FORLABELS εδώ και χρόνια προβάλλει και υποστηρίζει ως κύριο στοιχείο της φιλοσοφίας της, τη διάθεση και προώθηση των νωπών προϊόντων με ταυτότητα και σήμα… και όχι χύμα!