fb

H forlabels συμμετείχε στην FoodExpo 2022, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑΔΙΚΑ μας

H forlabels συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO GREECE, 12 έως 14 Μαρτίου 2022 στο METROPOLITAN EXPO. Η FOOD EXPO αποδείχθηκε για όλους μια  σπουδαία «φυσική» επανεκκίνηση γεμάτη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των επαγγελματιών, μια ουσιαστική προσπάθεια για την ανάπτυξη του κλάδου παρά τις αντιξοότητες.

Η φετινή συμμετοχή μας, έγινε σε συνεργασία με την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ως μέλη της πρωτοβουλίας αυτής, των ελληνικών επιχειρήσεων με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, συμπράξαμε, δημιουργώντας μια 𝗯𝗹𝘂𝗲 περιοχή, η οποία θύμιζε νησί και υπογράμμιζε την δύναμη να ενεργούμε όλοι μαζί.

Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε ξανά από κοντά , πλήθος συνεργατών και φίλων αλλά και νέους επισκέπτες. Συζητήσαμε  για λύσεις και εφαρμογές συσκευασίας οι οποίες δίνουν ένα ισχυρό  boost για το δικό σας brand προσθέτοντας αξία και σημεία διαφοροποίησης στις ιδέες και τα προϊόντα σας και αναδεικνύοντάς τα σε εμπειρίες που αξίζει να τις ζούμε #μαζί.

Ενεργοποιήσαμε μηχανισμούς αισθήσεων με προτάσεις “ touch the feeling effects”, σκορπίσαμε μεταλλικές λάμψεις με τους νέους καταλόγους “ silver ink effects & metallic color effects”, εξερευνήσαμε επιλογές “sustainable_packaging”

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσοι μας τίμησαν με την επίσκεψή τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας προκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε νέες #printing & #packaging εμπειρίες :