fb

Η FORLABELS «στρώνει το τραπέζι» για την εκτύπωση συσκευασιών ελαιολάδου μιας χρήσης στους χώρους εστίασης!

Από την 1η Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης θα απαγορεύεται η χρήση επαναχρησιμοποιούμενων φιαλών με ελαιόλαδο στον κλάδο της εστίασης και θα είναι υποχρεωτική η χρήση συσκευασιών μιας χρήσης με επώνυμο προϊόν. Οι φιάλες πλέον θα φέρουν στην ετικέτα όλες τις απαιτούμενες σημάνσεις που έχουν οι συσκευασίες επώνυμου ελαιολάδου.

Η FORLABELS υποστηρίζοντας πάντα την επώνυμη διάθεση των προϊόντων, εφαρμόζοντας στην επικοινωνία της το μήνυμα: «Χύμα ή με σήμα Forlabels;» βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της για να στηρίξει τις ανάγκες τους που δημιουργεί η νέα ρύθμιση.

Είτε πρόκειται για ελαιοπαραγωγικές επιχειρήσεις, είτε για ιδιωτική ετικέτα καταστημάτων ή αλυσίδων εστίασης, έχει πάντα τις λύσεις που μπορούν να δώσουν αξία στο προϊόν και κύρος στον κλάδο της εστίασης.

Η FORLABELS προσφέρει:

-Δυνατότητα εκτύπωσης μικρών ποσοτήτων για την εξυπηρέτηση μικρού αριθμού καταστημάτων ή και για την εξυπηρέτηση ενός μόνου καταστήματος, ακόμα και για δειγματισμό των εταιριών στα καταστήματα.

-Δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων, για παράδειγμα, με το όνομα και το λογότυπο κάθε εστιατορίου που βοηθά τους παραγωγούς να δημιουργούν μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους.

Επίσης στο πλαίσιο της φιλοσοφίας FacePack της FORLABELS που θέλει τη συσκευασία να γίνεται ο κοινός τόπος στον οποίο συναντιούνται το προϊόν με τον καταναλωτή, δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης συλλεκτικών προσωποποιημένων συσκευασιών που επιτρέπουν στα εστιατόρια να δημιουργούν μια ξεχωριστή σχέση με τους σταθερούς πελάτες τους.

Τέλος, προσφέρει μια σειρά από λύσεις «boost your brands», ειδικά σχεδιασμένες για premium προϊόντα που απευθύνονται σε εστιατόρια υψηλού κύρους και που αφορούν σε ειδικές επεξεργασίες κατά τη διάρκεια ή μετά την εκτύπωση, όπως: χρυσοτυπία (hot foil), 3d αναγλυφοτυπία (3d embossing), γκο- φραρισμα, μεταξοτυπία (silk screen για έντονα ανάγλυφες λαμπερές εκτυπώσεις σε γράμματα και εικαστικά), έγχρωμα μεταλλικά εφφέ (color metallic effects), εκτύπωση μεταβλητών θεμάτων (variable data printing).