fb

H FORLABELS στηρίζει την Έκθεση CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017-FOOD AND WINE LIVE SHOW στο Μόναχο της Βαυαρίας

H FORLABELS, κοντά πάντα σε κάθε προσπάθεια που προβάλλει τα ελληνικά προϊόντα και την αξία του Branding, χαιρετίζει και υποστηρίζει την Έκθεση CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017-FOOD AND WINE LIVE SHOW που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από 23 έως 25 Ιουνίου 2017.

Στόχος της Έκθεσης είναι η παρουσίαση και η γνωριμία των ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών, τόσο στους επαγγελματίες, όσο και στο καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας.

Η έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός και πόλο έλξης για χιλιάδες καταναλωτές, αλλά και για τους σημαντικότερους εκπροσώπους των κλάδων του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, της τροφοδοσίας, της διανομής, της μαζικής εστίασης, καθώς και του Τύπου.

Συμμετέχουν αποκλειστικά 150 περίπου ελληνικές και κυπριακές εταιρίες, τροφίμων και ποτών μικρομεσαίας παραγωγής και μη βιομηχανοποιημένης δυναμικής με περισσότερους από 1000 κωδικούς προϊόντων από τους κλάδους γαλακτοκομίας, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, οίνου, αποσταγμάτων, αναψυκτικών, αλλαντικών, βιολογικών προϊόντων, ιχθυηρών, φρούτων και λαχανιών κ.ά.

Η FORLABELS θεωρώντας σημαντική κάθε ανάλογη πρωτοβουλία που προβάλλει τα ελληνικά και κυπριακά προϊόντα αλλά και τους μικρούς παραγωγούς στο εξωτερικό, θα είναι παρούσα και εύχεται στους συμμετέχοντες  & στη διοργανώτρια εταιρία Vlasios Simos – Culinary Trading Services, καλή επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.culinarytrading.com

Κατεβάστε την αφίσα σε pdf από εδώ και το δελτίο τύπου από εδώ.