fb

Η FORLABELS για μια ακόμα χρονιά, γύρισε με σημαντικά βραβεία από το Διεθνές Συνέδριο της FINAT

Η FORLABELS για μια ακόμα φορά επέστρεψε από ένα μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό, έχοντας στις αποσκευές της σημαντικά βραβεία που επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και τη σύγχρονη αντίληψή της στον τομέα της συσκευασίας.

Πιο συγκεκριμένα διακρίθηκε, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ετικέτας “FINAT International Label Competition 2019”, που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου European Label Forum (ELF) της FINAT (Ευρωπαϊκή  Ομοσπονδία Ετικετοποιών).

Η FORLABELS κέρδισε το πρώτο βραβείο ανάμεσα από 280 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, στην κατηγορία:  CATEGORY AWARD :  Nοn – Adhesive Applications  shrink sleeves  (Εφαρμογές Μη αυτοκόλλητων ετικετών , Θερμοσυρρικνούμενες ετικέτες)  για το προϊόν «ADAMS OYZO SANTORINI»,
 ενώ για το ίδιο προϊόν κέρδισε επίσης το πρώτο βραβείο στην κατηγορία:
GROUP C :  NοnAdhesive Applications (Εφαρμογές Μη αυτοκόλλητων ετικετών).

Επίσης, κέρδισε 4  επαίνους,  στην κατηγορία: Nοn – Adhesive Applications sleeves (Εφαρμογές Μη αυτοκόλλητων ετικετών , Θερμοσυρρικνούμενες ετικέτες)  για τα προϊόντα:
ADAMS Mastic Liquor
ADAMS Watermelon Liquor
ADAMS Cherry Liquor
ADAMS sleeve ouzo Hydra

Τέλος, προσέθεσε στις επιτυχίες της και έναν ακόμα έπαινο για το προϊόν EDEM Hot Peppers in Brine, στην κατηγορία: Digital Toner Technology.

Ο τεράστιος ανταγωνισμός ανάμεσα σε εκατοντάδες εταιρίες από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, κάνει την επιτυχία της FORLABELS ακόμα πιο σημαντική.

Το στοιχείο που οδήγησαν και φέτος τη FORLABELS σε αυτή την επιτυχία, δεν είναι άλλο από τη φιλοσοφία της, να προσφέρει στους πελάτες της και τα δημιουργικά γραφεία τη δυνατότητα να δημιουργούν πρωτότυπες και διαφοροποιημένες συσκευασίες που συμβάλλουν στην προώθηση των προϊόντων.

Οι άνθρωποι της FORLABELS αισθανόμαστε την υποχρέωση να μοιραστούμε τη χαρά και την επιτυχία με τους πελάτες μας, αλλά και όσους συνεργάστηκαν και συνέβαλαν στη δημιουργία των βραβευμένων ετικετών.