fb

Η FORLABELS μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

H FORLABELS, ανακοινώνει την ένταξή της στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αποτελώντας το 63ο μέλος της σημαντικής αυτής οικογένειας ελληνικών επιχειρήσεων.
Με την ένταξή της στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η εταιρία αναδεικνύει το κοινό αξιακό υπόβαθρο που μοιράζεται με την Κοινότητα στον δρόμο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη του παραγωγικού πλούτου της χώρας εντός και εκτός συνόρων.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας. Βασικές προϋποθέσεις για την ένταξη στην πρωτοβουλία είναι: η πλειοψηφία των μετοχών της επιχείρησης να ανήκουν σε Έλληνες και η έδρα αυτής να βρίσκεται εντός της Ελλάδας , η παραγωγή των προϊόντων σε εργοστάσια στην Ελλάδα και η πιστοποίηση της ελληνικότητας των προϊόντων.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν Ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρίες που επιλέγουν, παρά τις αντιξοότητες και τα συνεχώς αυξανόμενα αντικίνητρα, να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην χώρα μας και κατά πλειοψηφία ανήκουν σε ιδιώτες επιχειρηματίες-παραγωγούς που και αυτοί, ως φυσικά πρόσωπα, έχουν την φορολογική και επιχειρηματική τους έδρα στην Ελλάδα.

Η υψηλή προστιθέμενη αξία που προσφέρουν στην Ελληνική οικονομία οι Εταιρίες-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, πιστοποιείται από την Eurocert, Ελληνικό Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης. Η Eurocert δημιούργησε «Πρότυπο Απαιτήσεων», που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρίες – μέλη, το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ώστε τα προϊόντα τους να φέρουν σήμα αναγνώρισης προκειμένου να εντοπίζονται και να επιλέγονται από τους καταναλωτές και τους εμπόρους που επιθυμούν να υποστηρίξουν την Ελληνική, παραγωγική επιχειρηματικότητα.

Ενημερωθείτε για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:
http://ella-dikamas.gr

Διαβάστε την ανακοίνωση για την ένταξη της forlabels:
http://ella-dikamas.gr/news/?EntityID=511de845-16ac-4342-8fdf-ac3300d0701d