fb

Η FORLABELS χορηγός στην τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η FORLABELS στηρίζοντας με συνέπεια κάθε προσπάθεια που προβάλλει τη γραφιστική δημιουργία, το branding, το design, αλλά και τις εφαρμογές του πάνω στη συσκευασία, ήταν χορηγός στην τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) που διοργανώνει το περιοδικό + design έχουν καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός στο χώρο της γραφιστικής δημιουργίας και συμβάλλουν στην ανάδειξη της σπουδαιότητάς της και του ρόλου της.

Φέτος η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν πολύ μεγάλη, ενώ η ποιότητα των εργασιών απέδειξε το πολύ υψηλό επίπεδο των νέων δημιουργών, αλλά και των δημιουργικών γραφείων στη χώρα μας.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση η FORLABELS εκτύπωσε και προσέφερε αυτοκόλλητα σήματα με τα logo της διοργάνωσης που μοιράστηκαν στην εκδήλωση για να θυμίζουν ότι αξίζει να δημιουργείς και να διαγωνίζεσαι.

Οι άνθρωποι της FORLABELS εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και σε όλους τους νικητές του διαγωνισμού.