fb

Coronavirus days

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες

Η προστασία του εαυτού μας αλλά και όλου του κοινωνικού συνόλου, λόγω του κορωναϊού έχει αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα μας. Προέχει όμως η υγεία όλων και η συμβολή μας ώστε οι Υπηρεσίες υγείας να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις των ημερών.

Για το σκοπό αυτό οι συνεργάτες μας αποφεύγουν γενικά τις επισκέψεις στην εταιρία σας  εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.
Μπορούμε να συνεργαστούμε μέσω τηλεφώνου,  e-mail & βιντεοκλήσεων, για την έγκαιρη τοποθέτηση των παραγγελιών σας, ώστε να προγραμματίσουμε σωστά την παραγωγή και τη δέσμευση των πρώτων υλών για τη σωστή εξυπηρέτησή σας.
Γνωρίζουμε ότι η ευθύνη η δική σας και η δική μας γίνεται μεγαλύτερη ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή έλλειψη στην αγορά αντισηπτικών προϊόντων, συσκευασμένων τροφίμων, φαρμάκων και απορρυπαντικών που είναι απαραίτητα στους συμπολίτες μας που μένουν στο σπίτι.

Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε στην αρχή αυτής της κατάστασης. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς τα προβλήματα και τυχόν επιπλέον μέτρα του κράτους μπορούν να επηρεάσουν την ανταπόκρισή μας. Για αυτό ας κάνουμε έγκαιρα και σωστά τον προγραμματισμό μας, λαμβάνοντας υπόψη μας , ότι μπορεί  , να έχουμε να αντιμετωπίσουμε πιο δύσκολη συνέχεια.

Εμείς σαν Forlabels, με τη δική σας συνεργασία, θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη και ψυχραιμία σε όλους.
Και μην ξεχνάμε. Όσοι μπορούμε μένουμε σπίτι, δουλεύουμε από το σπίτι.