fb

Προγραμματισμός παραγγελιών on “Corona Virus Days”

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η συνεχιζόμενη εξάπλωση του COVID-19, μας καλεί να διαχειριστούμε πρωτοφανείς προκλήσεις.

Έχουμε το καθήκον, μαζί με πελάτες και προμηθευτές, και σε καθεστώς εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης, να διασφαλίσουμε τον εφοδιασμό σε είδη όπως φάρμακα, φαρμακευτικά και τρόφιμα, παίρνοντας ταυτόχρονα, κάθε δυνατό μέτρο για την προστασία της υγείας των εργαζομένων μας (έμφαση σε μέτρα υγιεινής, διαχωρισμού (social distancing) και εργασίας από το σπίτι).

Έως και σήμερα (1ο δεκαήμερο του Απριλίου) αξιοσημείωτα είναι τα εξής:

  • Έχουμε αυξήσει τα αποθέματα πρώτων υλών σε όλους τους τρέχοντες κωδικούς, όμως είμαστε στη φάση που οι προμηθευτές μας, έχουν εξαντλήσει την παραγωγική τους δυνατότητα και τα αποθέματα ασφαλείας. Συνυπολογίζοντας και τους περιορισμούς στις μεταφορές, οι χρόνοι παράδοσης των πρώτων υλών  σε νέες παραγγελίες έχουν φτάσει στις 25-35 ημέρες. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους προμηθευτές & παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις.
  • Συνιστούμε, με χρονικό ορίζοντα τον Ιούνιο, να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να τοποθετήσετε εγκαίρως τις παραγγελίες προκειμένου να υπάρχει επαρκής χρόνος παραγγελιών πρώτων υλών και προγραμματισμού.
  • Εφαρμόζουμε βάρδιες μειωμένης διάρκειας ώστε κατά την αποχώρησή της, η κάθε βάρδια να μην έρχεται σε επαφή με την επόμενη, ταυτόχρονά δουλεύουμε υπερωριακά (όπου είναι εφικτό), και η συνολική παραγωγή είναι στα προβλεπόμενα επίπεδα, αναλογικά και με την εξαιρετικά αυξημένη ζήτηση.

Για τις επόμενές ημέρες, είναι αναμενόμενο ότι οι χρόνοι ανταπόκρισης μας σε νέα αιτήματα θα είναι αυξημένοι.

Η ομάδα των πωλήσεων της Forlabels, είναι συνεχώς στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε όλους να συμβάλλουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Ευχόμαστε να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας.