fb

Η forlabels στην αγκαλιά των Ιερών Βράχων, στον “5th Meteora MTB Race 2022 – Βασίλης Ευσταθίου”

Η forlabels είναι παρούσα στους πιο σημαντικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας. Στο πλαίσιο αυτό στήριξε εμπράκτως για μια ακόμα φορά, έναν αγώνα με πανελλήνια συμμετοχή, τον “5th Meteora MTB Race 2022 – Βασίλης Ευσταθίου”, εκτυπώνοντας και προσφέροντας ως χορηγός τις ταινίες σήμανσης των διαδρομών, τις πινακίδες σήμανσης μονοπατιών και τα νούμερα συμμετοχής των αγωνιζομένων.

Ο αγώνας διεξήχθη στα ιερά μονοπάτια των Μετεώρων, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, με την συμμετοχή περισσότερων από 500 αθλητών, σε συνδιοργάνωση των Cycling Hellas,  ΠΑΣ Πηνειός, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Μετεώρων και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η εκκίνηση δόθηκε από την Κεντρική Πλατεία Καστρακίου και οι ποδηλάτες ακολουθούν 2 διαδρομές:

  • Short race – μικρή διαδρομή 17χλμ.
  • Full race – μεγάλη διαδρομή 32χλμ.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Βασίλη Ευσταθίου. Η forlabels βρίσκεται στον αγώνα με διπλή ιδιότητα, αφού εκτός από χορηγός, συμμετέχει και στο αγωνιστικό μέρος με την ποδηλατική της ομάδα.

Σκοπός των διοργανωτών, αλλά και της forlabels είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της ευρύτερης περιοχής και η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας ως μιας εξαιρετικής ευκαιρίας να συνδυάσει κανείς σωματική άσκηση, ψυχική υγεία και περιήγηση κοντά στην φύση.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα στην ιστοσελίδα: https://cyclinghellas.gr/el/agones