fb

4 Σημαντικά βραβεία για τη FORLABELS στο διαγωνισμό GREEK LABEL AWARDS 2019, στo πλαίσιο της 8ης έκθεσης Pack & Labels Days 2019

Η συμμετοχή της FORLABELS στην 8η έκθεση Pack & Labels Days 2019 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού της απέφερε 4 πολύ σημαντικά βραβεία:

1.  GOLD AWARD – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: VOYNI PANAYIA – ΜΙΚΡΟΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H τέχνη συναντά την ετικέτα και η ετικέτα γίνεται έργο τέχνης. Τα 16 ευφάνταστα εικαστικά παρουσιάζουν ένα τεράστιο ενδιαφέρον, προβάλλοντας παράλληλα τα έργα μοντέρνων Ελλήνων εικονογράφων.

Η εργασία αφορά στην πρωτοποριακή εταιρίας VOYNI PANAYIA στην Κύπρο. Σχεδιασμός: Μάριος Καρύστιος. Τα έργα εκπόνησαν οι σπουδαίου εικαστικοί Μάριος Καρύστιος, η Αλεξάνδρα Μανουσάκη, ο Γιάννης Τζαβάρας, η Άντρια Αλαμπρίτη, ο Ανδρέας Μπούκας, ο Σίμων Φιλίπου, η Κατερίνα Φουκαρά, ο Μανώλης Μουμαλίδης και ο Δημήτρης Κλώνος. Συνδυάστηκαν ιδανικά με αντίστοιχο δημιουργικά γραμμένο κείμενο στην ετικέτα της πίσω όψης.

2.  SILVER AWARD – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΑΔΙΟΥ: ΑΝCIENT FOODS

Αφορά στην εκτύπωση 2 ετικετών για την εταιρία ΑΝCIENT FOODS και συγκεκριμένα στους κωδικούς extra virgin oil Greek Coastal & Greek Mountain. Πρόκειται για ψηφιακή εκτύπωση 4χρωμίας σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό υλικό. Στόχος των εικαστικών είναι ο συσχετισμός τους με τα αρώματα της ελληνικής θάλασσας και των ελληνικών βουνών, κάτι που η εξαιρετικά ζωντανή εκτύπωση κατόρθωσε να εκπληρώσει.

Δημιουργικό Γραφείο: ΙNDIGO BLOOM DESIGN, Designer: Lynn Mueller.

3. ΒRONZE – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ CREAM

Αφορά στην εκτύπωση ετικέτας για το προϊόν ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ CREAM της ΙΟΝ. Πρόκειται για νέο προϊόν της μεγάλης σοκολατοβιομηχανίας όπου η πρόκληση ήταν να αποδοθεί σωστά η εύκαμπτη συσκευασία γκοφρέτας ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑκλασική, στη νέα ετικέτα ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ cream.

Δημιουργικό Γραφείο: GARAMOND Design.

4.  BRONZE – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΝΟΥ: ΣΕΜΕΛΗ ATHERIA & ΣΕΜΕΛΗ THEA

Αφορά στην εκτύπωση 2 ετικετών για τα κρασιά AETHERIA και THEA της εταιρίας ΣΕΜΕΛΗ. Πρόκειται για μοναδικής αισθητικής εικαστικά, με έμφαση στην λιτή και classy γραμή, για μια υψηλών απαιτήσεων παραγωγή, με πολλά περάσματα και συνδυασμό εκτυπωτικών μεθόδων και φινιρίσματος.

Designer: Grania Kelway, Creative Director.

Η εκδήλωση Pack & labels days 2019  διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο  HELLEXPO στο Μαρούσι και αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση στην Ελλάδα για την ετικέτα και την πολυτελή συσκευασία που διοργανώνει από το 2010 το περιοδικό Allpack.