fb

10 χρόνια ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μια μπλε πρωτοβουλία Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 η 10ετής επετειακή εκδήλωση από την ίδρυση της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας η forlabels είναι μέλος, στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσία Πολιτικών και Επιχειρηματιών.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες με Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία την Ελλάδα. Σε πείσμα των συνεχών αντιξοοτήτων της δεκαετίας , η σύμπραξη αυτή των μελών, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την διαχρονική αξία της ισχύος εν τη ενώσει.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το όραμα των Ιδρυτών, οι αξίες και οι στρατηγικές δράσεις της Πρωτοβουλίας.

Εκπροσωπώντας την forlabels, ο κ.Χατζηχρυσός Αυγερινός υπογράμμισε την ιδιαίτερη αξία των πρωτοβουλιών Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης οι οποίες διοργανώνονται στο πλαίσιο της συνολικής δράσης της πρωτοβουλίας, ως μια ακόμα αξιόλογη συνεισφορά της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος με αφορμή αυτή την επετειακή εκδήλωση, να θυμίσουμε ότι σκοπός της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για την προστιθέμενη αξία των ελληνικών επιχειρήσεων προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας όλων των Ελλήνων.

10 χρόνια ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μια μπλε πρωτοβουλία Ελληνικής Επιχειρηματικότητας
10 χρόνια ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μια μπλε πρωτοβουλία Ελληνικής Επιχειρηματικότητας