fb

Προγραμματισμός παραγγελιών on «Corona Virus Days»

Eπικαιροποίηση Μάϊος 2020 – κοιτάμε μπροστά

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σαν απόρροια της πανδημίας του COVID-19 απαιτούν προσαρμογές στις προτεραιότητες, τις λειτουργείες και τις πρακτικές μας.

Έχοντας εγκαίρως κάνει σημαντικές αλλαγές και προσαρμογές, καταφέραμε έως και σήμερα, να ανταποκριθούμε στη σημαντικά αυξημένη ζήτηση των ημερών, προερχόμενη κυρίως από τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων που αποτελούν βασικούς τομείς δραστηριότητάς της Forlabels.

Ταυτόχρονα έχουμε προφυλάξει με επάρκεια την υγεία των εργαζομένων μας διατηρώντας σε ισχύ όλα τα έκτακτα μέτρα για την υγιεινή στους χώρους εργασίας και με συνεχείς βελτιώσεις όπου απαιτείται, βασιζόμενοι στις εμπειρίες των πρώτων εβδομάδων.

Εξακολουθούμε και συντηρούμε υψηλά αποθέματα πρώτων υλών στα τρέχοντα υλικά, όμως οι χρόνοι παράδοσης πρώτων υλών από τους προμηθευτές μας παραμένουν στις 25-35 ημέρες.

Για τις επόμενές ημέρες, οι χρόνοι ανταπόκρισης μας σε νέα αιτήματα θα παραμείνουν αυξημένοι, οπότε εξακολουθεί να είναι σημαντικό με χρονικό ορίζοντα πλέον, τον Ιούλιο, να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να τοποθετήσετε εγκαίρως τις παραγγελίες προκειμένου να υπάρχει επαρκής χρόνος παραγγελίας πρώτων υλών και προγραμματισμού της παραγωγής.

Η ομάδα των πωλήσεων της Forlabels, παραμένει στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Ευχόμαστε να είστε υγιείς εσείς και οι οικογένειές σας.