fb

Οι εργαζόμενοι στην FORLABELS, συγκέντρωσαν τρόφιμα για την Τράπεζα Τροφίμων

Η FORLABELSγια περισσότερα από 30 χρόνια στηρίζει τον κλάδο Τροφίμων προσφέροντας αυτοκόλλητες ετικέτες και εφαρμογές συσκευασίας που βοηθούν τα προϊόντα τροφίμων να διαφοροποιηθούν.

Στη FORLABELSγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι τα προϊόντα αυτά να μπορούν να φτάσουν σε κάθε οικογένεια και να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό,αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που παίζει η Τράπεζα Τροφίμων στην καταπολέμηση της πείνας και στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων, η εταιρία ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει τους εργαζόμενούς της να συγκεντρώσουν τρόφιμα για να τους σκοπούς του ιδρύματος.

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα και συγκέντρωσαν μια αρκετά ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Σχηματάρι, τα οποία και διέθεσαν στην Τράπεζα Τροφίμων.

Όλοι οι άνθρωποι της FORLABELS δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της προσπάθειας και ευχαριστούν την Τράπεζα Τροφίμων για την ευκαιρία που τους έδωσε να νιώσουν το συναίσθημα της προσφοράς.
Παράλληλα συνιστούν σε όσους μπορούν καιτο επιθυμούν να πράξουν το ίδιο και εύχονται στο ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων να συνεχίσει δυναμικά το σπουδαίο έργο της.