fb

Η FORLABELS δίνει και φέτος το «παρών» και σας περιμένει στη FRUIT LOGISTICA 2018, 7 – 9 Φεβρουαρίου, στο Βερολίνο.

Η FRUIT LOGISTICA, η μεγαλύτερη διεθνής συνάντηση του κλάδου νωπών αγροτικών προϊόντων, φρούτων και λαχανικών, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Βερολίνο. ανοίγει και φέτος τις πόρτες της, από 7 μέχρι 9 Φεβρουαρίου.

Η  FORLABELS δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο γεγονός, στο οποίο δίνει ανελλιπώς το παρών όλα τα τελευταία χρόνια.

Η FORLABELS, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με την εταιρία HADRAN, τα συστήματα επικόλλησης HADRAN τα οποία υποστηρίζουν την επικόλληση ετικετών σε καρπούς που βρίσκονται σε διάταξη (θήκες, χαρτοκιβώτια) αλλά και online επικόλληση σε καλιμπραδόρο.  Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια σειρά από χειροκίνητους εφαρμοστές (πιστόλια μπαταρίας, επαναφορτιζόμενα.)

Τα αυτόματα συστήματα επικόλλησης HADRAN που προσφέρει η FΟRLABELS, είναι ιδανικά για συσκευαστήρια φρούτων και  ήδη στην Ελλάδα τα χρησιμοποιούν με επιτυχία, μεγάλα συσκευαστήρια, όπως: ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού,  Oporello, Νέστος, ΕΑΣ Καβάλας, ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΑΚΑΝΑΚΗ ΑΒΕΕ κ.ά.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος περίπου 3.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τους 70.000.

Πιστεύουμε ότι είναι ένας σημαντικός θεσμός που πρέπει να επισκεφτείτε και περιμένουμε με χαρά να σας συναντήσουμε και να μιλήσουμε μαζί σας, στο περίπτερο  της εταιρίας HADRAN, Ηall 4.1 /A-07.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στη διεύθυνση: http://www.fruitlogistica.de

Τηλέφωνο επικοινωνίας υπευθύνου FORLABELS
6944506942
Χατζηχρυσός Αυγερινός
Γενικός και Εμπορικός Διευθυντής FORLABELS