fb

Η FORLABELS εθνικός χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού Labelicious της FINAT

Η FORLABELS, στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας της με τη FINAT, την Ευρωπαϊκή Ένωση  Ετικετοποιών, ανέλαβε την εθνική χορηγία επικοινωνίας για τη χώρα μας για το διαγωνισμό Labelicious που διοργανώνει η FINAT.

Ο διαγωνισμός έρχεται να σηματοδοτήσει την 60η επέτειο της FINAT και απευθύνεται, σε νέους επαγγελματίες σχεδιαστές και σπουδαστές γραφιστικής,
καθώς και τεχνικών των γραφικών τεχνών.

Στόχος του διαγωνισμού είναι :

  • να ευαισθητοποιήσει τους νέους σχεδιαστές, αλλά και όσους ασχολούνται με την τεχνολογία της συσκευασίας για το αύριο και τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της αυτοκόλλητης ετικέτας και της συσκευασίας.
  • Να δείξει πως οι ετικέτες και η συσκευασία συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία και στην ανάδειξη των brands, στην ασφάλεια των προϊόντων καθώς και στη σωστή διαδικασία διακίνησής τους
  • Να αναδείξει τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος αυτοκόλλητης ετικέτας και της συσκευασίας στους νέους ταλαντούχους σχεδιαστές για μια ελκυστική καριέρα

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και οι συμμετοχές μπορούν να υποβληθούν από τους φοιτητές και νέους επαγγελματίες έως  15 Μαΐου  2019.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να διαγωνισθούν σε τρεις κατηγορίες:

  • Σχεδιασμός Brand.
    Η νικήτρια συμμετοχή θα πρέπει να αποδείξει πώς το 2025 μια σχεδιασμένη ετικέτα συσκευασίας δημιουργεί εξαιρετική εμπειρία, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία για ένα εμπορικό σήμα σε μια κατηγορία προϊόντων.
  • Έξυπνες, ευφυείς,πολυλειτουργικές ετικέτες.
    Η νικήτρια ετικέτα, πρέπει να δείξει πώς η τεχνολογία, εκτός από το όνομα του προϊόντος (Brand), προσθέτει αξία σε μια ετικέτα μέσω νέων λειτουργιών.
  • Out-of-The-Box
    Η νικήτρια συμμετοχή θα πρέπει να καταδεικνύει πώς ξεπερνώντας τα στενά όρια της σκέψης, συνδυάζοντας τόσο το δημιουργικό σχεδιασμό όσο και την τεχνολογία, μπορούμε να προσφέρουμε νέες εφαρμογές και δυνατότητες στην επισήμανση των προϊόντων. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να είναι και ένα όραμα για το αύριο.

Οι διεθνείς νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης Labelexpo Europe 2019που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στις Βρυξέλλες. Εκεί σε ένα ειδικό περίπτερο θα παρουσιαστούν όλες οι βραβευμένες συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, μπορεί να βρει κάποιος στο:
www.labelicious.eu,   YouTube https://www.youtube.com/watch?v=gqP8CgbI2nw

Για ερωτήσεις και απορίες μπορεί να απευθύνεται στη γραμματεία της FINAT: info@finat.com ή στο τηλέφωνο +31‐70‐3123910.