Ετικέτα Formore 3 ή 5 σελίδων (peel off label) – booklet

Ετικέτα με τρεις ή πέντε ή και περισσότερες σελίδες, για την αναγραφή περισσότερων στοιχείων στις περιπτώσεις που απαιτείται εκτενέστερη πληροφόρηση του καταναλωτή και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος, όπως: συνταγές, οδηγίες χρήσης, φωτογραφίες τελικού προϊόντος, πολιτική ποιότητας, διαθρεπτικές αξίες, συστατικά, βάρος, ημερομηνία λήξης, περιεκτικότητα θερμίδων, γκάμα προϊόντων, διαφορετικές γλώσσες, διαγωνισμοί, προσφορές κ.λπ.

Με την ετικέτα Formore booklet της Forlabels
το προϊόν σας γράφει την ιστορία της ζωής του
… βιβλίο ολόκληρο!

Όταν η διαθέσιμη επιφάνεια στον περιέκτη μιας συσκευασίας δεν επαρκεί για να συμπεριλάβει όλα όσα θα θέλατε να πείτε ή είστε αναγκασμένοι να συμπεριλάβετε από τη νομοθεσία, η λύση είναι η ετικέτα Formore booklet της FORLABELS.

Η Formore booklet της FORLABELS είναι μια πολύπτυχη ετικέτα με δύο,  τρεις, πέντε ή και περισσότερες  σελίδες, για την αναγραφή περισσότερων στοιχείων στις περιπτώσεις που απαιτείται εκτενέστερη πληροφόρηση του καταναλωτή και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος.

Έτσι, το προϊόν σας μπορεί να γράψει… την ιστορία της ζωής του, βιβλίο ολόκληρο.  Γιατί έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει φωτογραφίες, κείμενα σε περισσότερες γλώσσες, οδηγίες χρήσης, συνταγές μαγειρικής, οδηγίες συντήρησης, πίνακες θερμίδων και διατροφικών στοιχείων, διαγωνισμούς, προσφορές, barcodes κ.ά.

Είναι η ιδανική λύση για προϊόντα καλλυντικών, φαρμάκων, τροφίμων, ποτών, χημικών, αγροχημικών, χρωμάτων, λιπαντικών, απορρυπαντικών κ.ά.

Επίσης είναι η ιδανική λύση και για την εφαρμογή προωθητικών ενεργειών με μεταβλητά δεδομένα ( εικόνες , νούμερα , barcodes, QR codes , ξυστό κ.ά.).

Με την ετικέτα Formore booklet της FORLABELS το προϊόν σας αποκτά μεγαλύτερη έκταση, γίνεται πιο ανταγωνιστικό και… λέει περισσότερα για τον καταναλωτή.