fb

Η Forlabels στην Πολωνία, σε διεθνή Ημερίδα για να παρουσιάσει την ιδέα της προσωποποιημένης συσκευασίας

Η Forlabels, ύστερα από πρόσκληση της Hewlett Packard, βρέθηκε στη Βαρσοβία, στις 05/04/17,  σε ημερίδα digital printing forum, με τίτλο: «Works with brands including some success stories».

Στην εκδήλωση ο Αυγερινός Χατζηχρυσός, Γενικός και Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, στην ομιλία του με τίτλο “from something to someone”, παρουσίασε τα project  με τις σειρές  από συσκευασίες μπύρας και  ουζάκια και που δημιούργησε η Forlabels με σκοπό να προβάλλει στους πελάτες της την ιδέα των μεταβλητών δεδομένων και της προσωποποιημένης ετικέτας.

Στις σειρές αυτές,  εναλλάσσονταν πάνω στη συσκευασία του προϊόντος διαφορετικές φωτογραφίες , εικαστικά και μηνύματα που συνοδεύονταν από ένα διαφορετικό κείμενο η κάθε μία.

Οι παραπάνω προσπάθειες των projects, οδήγησαν  στην υλοποίηση του βραβευμένου success story : go greek  Collectibles OYZO minatures.

Τα project αυτά, δημιουργήθηκαν πριν από χρόνια με τεχνολογία HP Indigo και έδειξαν το δρόμο στην ελληνική αγορά για την προσωποποιημένη συσκευασία και πώς αυτή μπορεί να συμβάλλει στην επιτυχία του προϊόντος δημιουργώντας στενές, «προσωπικές» σχέσεις ανάμεσα σε προϊόντα  και τον καταναλωτή, αναπτύσσοντας την λογική  της Forlabels που ονομάζει Facepack.

Στη Forlabels επενδύουμε συνεχώς σε καινοτόμα projects,για να προσφέρουμε στους πελάτες μας, δυνατότητες που οδηγούν στην επιτυχία των προϊόντων τους, στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.