fb

FacePack Packaging, Meeting point face to face

Η FORLABELS συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις της, διοργάνωσε μια επιτυχημένη εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΔΕΚΕΛΕΙΑ, την Πέμπτη 15/06/2017, με θέμα τις διαδικτυακές εφαρμογές και πώς αυτές συνδέονται με την εκτύπωση της συσκευασίας.

Στην εκδήλωση, ο Rafi Albo CEO της SEGMARKETING, κορυφαίας και πρωτοπόρου εταιρίας στο 1 to 1 Marketing, μίλησε στους προσκεκλημένους της FORLABELS για το πώς η AR (Augmented Reality/ Επαυξημένη Πραγματικότητα), η VR (Virtual Reality / Εικονική Πραγματικότητα), η ΜR (Mixed Reality/ Mικτή Πραγματικότητα) μπορούν να εφαρμοστούν στη συσκευασία.

Συγκεκριμένα μίλησε για το πώς τα νέα τεχνολογικά δεδομένα αυξάνουν τη ζήτηση αλλά και την επιτυχία εκείνων που τολμούν να είναι διαφορετικοί και μοναδικοί στη δουλειά αλλά και στην ζωή και προσπάθησε να μυήσει τους καλεσμένους στο ON-LIFE MARKETING (Online + Real Life), δείχνοντας πώς πραγματική ζωή και τεχνολογία αναδιαμορφώνουν την αγορά.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας FacePack της FORLABELS, σύμφωνα με την οποία, η εταιρία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία ώστε η συσκευασία να γίνει μέσο δικτύωσης και επικοινωνίας, με αποτέλεσμα το προϊόν να αποκτά πλέον, ψηφιακό και πραγματικό πρόσωπο στο ράφι και η σχέση του με τον καταναλωτή να γίνεται εμπειρία ζωής.

Την ομιλία παρακολούθησε μεγάλος αριθμός στελεχών από το χώρο των επιχειρήσεων και των δημιουργικών γραφείων, οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με όσα παρακολούθησαν και συμφώνησαν ότι οι διαδικτυακές εφαρμογές αλλάζουν το περιβάλλον στη συσκευασία προσφέροντας πηγή έμπνευσης και νέες ευκαιρίες.