Προωθητικές μινιατούρες ούζου

Προωθητικές μινιατούρες ούζου - Shrink sleeve
Προωθητικές μινιατούρες ούζου - Shrink sleeve
Προωθητικές μινιατούρες ούζου - Shrink sleeve

Εταιρία:
FORLABELS AE

Είδος:
Shrink sleeve

Υλικό:
Pet

Ο/Μ Project

Designer:
Yonas Design

Ζητούμενο:
Η FORLABELS αναζητώντας έναν τρόπο να δείξει στην πράξη, στους πελάτες της, πόσο εντυπωσιακή μπορεί να γίνει μια συσκευασία με τη χρήση μεταβλητών δεδομένων, δημιούργησε μια σειρά συσκευασιών για μινιατούρες ούζου (FORLABELS OUZO).

Σε κάθε συσκευασία τύπωσε με τη μέθοδο των μεταβλητών δεδομένων και ένα ξεχωριστό χιουμοριστικό μήνυμα και μια διαφορετική εικόνα με θέμα τα ψάρια και τα θαλασσινά που συνοδεύουν το ούζο. Με τον τρόπο αυτό το ζητούμενο ήταν να δείξει πως μπορεί να «επεκτείνεται» ένα brand και να δημιουργεί μια συζήτηση γύρω από αυτό και να αποκτά μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην καθημερινή μας ζωή.

Οι συσκευασίες μοιράστηκαν ως προωθητικό δώρο στους πελάτες της εταιρίας, αλλά και σε επισκέπτες σε εκθέσεις που η FORLABELS έλαβε μέρος.

Αποτέλεσμα:
Έγιναν κατανοητές σε όλη τους την έκταση οι δυνατότητες που προσφέρουν τα μεταβλητά δεδομένα. Πώς μια συσκευασία μπορεί να δημιουργήσει ένα μύθο και μια συζήτηση για το προϊόν και πώς μπορεί να λειτουργήσει ως ένας είδος διαφημιστικής καμπάνιας και ως εργαλείο marketing

Οι φίλοι της FORLABELS   βρίσκοντας πολύ ελκυστικό το συγκεκριμένο προϊόν – προωθητικό δώρο, κράτησαν τις συσκευασίες ως συλλεκτικές ενισχύοντας έτσι τη σχέση επικοινωνίας με την εταιρία.

Επίσης η σειρά ενέπνευσε τη δημιουργία νέων προϊόντων, όπως για παράδειγμα η επιτυχημένη σειρά gogreek collectibles!