fb

Τα πορτοκάλια σας γίνονται… προσωπική υπόθεση των καταναλωτών

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας face pack που έχουμε αναπτύξει στη FORLABELS, σας προτείνομε μια σειρά από συσκευασίες – ταινίες για πορτοκάλια που μιλούν στον κάθε καταναλωτή ξεχωριστά: Στην οικογένεια, στον άντρα, τη γυναίκα, τα παιδιά, ακόμα και σε καταναλωτές διαφορετικών ηλικιών.

Οι συσκευασίες δημιουργήθηκαν για να βρίσκει πάνω σε αυτές ο καταναλωτής τον εαυτό του. Για να τον βοηθούν να ταυτίζεται με το προϊόν να αποκτά μια πιο συναισθηματική, πιο ζωντανή και προσωπική σχέση μαζί του.

Οι συσκευασίες αυτές δεν  προκαλούν μόνο το ενδιαφέρον του Έλληνα καταναλωτή, αλλά και του Ευρωπαίου, αναπτύσσοντας μια πιο προσωπική σχέση μαζί του και φέρνοντάς τον πιο κοντά στην ελληνική γη και τα προϊόντα της.

Με τη δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων που σας προσφέρει η FΟRLABELS, έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιείτε πολλές και διαφορετικές συσκευασίες – ταινίες, ώστε να καλύπτετε το ενδιαφέρον όλων των καταναλωτών και να ξεχωρίσετε.

Με την επικοινωνία αυτή που γίνεται για πρώτη φορά, στοχεύουμε όχι μόνο στην αύξηση των πωλήσεών σας, αλλά και στη αύξηση κατανάλωσης φρούτων και μάλιστα της ελληνικής γης, καθώς και στην ανάδειξη της αξίας του Έλληνα τυποποιητή.

Η φιλοσοφία face pack

Στη FORLABELS, στο πλαίσιο μιας open mind αντίληψης για τη συσκευασία, πιστεύουμε ότι η συσκευασία είναι ένα εργαλείο marketing και επικοινωνίας που μπορεί να ενισχύσει τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στο προϊόν και τον καταναλωτή.

Οι συσκευασίες εκτίθενται συνεχώς μπροστά στα μάτια μας. Μεταφέρουν μηνύματα, οπτικά και λεκτικά. Δημιουργούν συνειρμούς ή συναισθηματικές προσεγγίσεις, «ζωντανεύουν» το προϊόν.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μπροστά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένας κοινός τόπος που συναντούνται οι καταναλωτές με τον παραγωγό. Ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που συμμετέχουν και επικοινωνούν από τη μια πλευρά το προϊόν και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτό και από την άλλη ο καταναλωτής.

Είναι μια επικοινωνία face to face ανάμεσα στον καταναλωτή και το προϊόν που εμείς ονομάζουμε face pack.